Monday, February 21, 2011

Siri Bercakap Dengan Jin untuk dijual

Bismillah.

Salam.

1. Uiii lama tak tengok n update blog. Nak update cemana? apa nak update pun taktau. Huhu

2. Orait. Dipendekkan cerita, dan setelah berfikir sepanjang yang boleh, aku ambil keputusan untuk menjual beberapa koleksi Siri Bercakap Dengan Jin yang aku ada.

3. Reason nak jual buku yang dicari-cari ni? Sebab aku perlukan duit sikit (banyak sebenarnya..huhu). So dengan sedih hatinya terpaksa aku jual buku-buku berikut:

SBDJ Jilid 2 bahagian 1 Cetakan ke 6 1999
SBDJ Jilid 2 bahagian 2 Cetakan ke 6 1999
SBDJ Jilid 3 Cetakan ke 6 1999
SBDJ Jilid 6 Cetakan ke 4 1997
SBDJ Jilid 8 Cetakan ke 4 1998
SBDJ Jilid 14 Cetakan Pertama 1998
SBDJ Jilid 16 Cetakan Pertama 2000

4. So jumlah semua buku 7 sekaligus dalam satu pakej. Aku jual sekaligus semua, bukan satu-satu. Tak ramai orang lain buat, tp aku buat. Semua buku masih berkeadaan baik, confirm puas hati. Tiada langsung halaman tercerai, terkoyak etc. Gerenti geng. Kalu ada rosak bleh hantar balik, n aku pulang duit.

5. Harga? Untuk semua 7 buku tu, aku jual RM 120.00. Aku rasa murah je kot, berpadanan dengan nilai buku tu. Sebab aku pernah beli satu buku je RM 70.00. Sumpah tak tipu. Dan selalu beli RM 15/20 satu buku. Hehe Buku-buku ni sekarang susah nak cari, g le mana pun. Aku aktif mengumpul dari tahun 2007. Dengan minyak sume lagi. bla bla bla korang pun maleh nak bace :-)

6. OK, dengan harga tu korang dapat 7 buku-buku tu,
SBDJ 2(bhg 1), SBDJ 2(bhg 2), SBDJ 3, SBDJ 6, SBDJ 8, SBDJ 14, SBDJ 16. Jelas tak? Kalu tak jelas boleh tanya. Tak cukup dengan tu aku bagi percuma 2 buah buku:
Tiara Jalis - Mangsa Ilmu Pengasih.
Tok Awang Jambi - Syaitan Belaan.

7. Kalau korang ada SBDJ Jilid 10 & 11 plak, bleh jual/switch dengan aku.

8. Minta maaf kalau harga tu tinggi sangat eh. Kesian gak kat korang kan, tp tu le harga yang aku rasa sesuai utk LET GO. Minta sapa yang call/msg dan berminat untuk nak beli, kena setuju dan terima la harga yang ditawarkan tu. Mintak halal la yer. TAPI kalu korang nak bagi lebih pun aku terima. :-)

9. Berkenaan penghantaran, cadangnye POS LAJU. Atau kalau rasa tak yakin ngan POS LAJU, n rasa POS LAJU tak laju, kiter leh nego la kat mana nak jumpa. Lokasi aku KL/Putrajaya. Cara bayaran either bank transfer/cash deposit/cash on delivery. Buku akan dihantar setelah bayaran disemak. No akaun nanti gitau.

10. Sesapa yang nak beli boleh contact mufaza3710@yahoo.com. Rasanya baik msg dulu utk check status buku tu dah jual ke blum. Orait?

Wasalam.

4 comments:

Siddique87 said...

bro klau blum ada yang beli sy nk k...

Feroz said...

maaf la siddiq.

dah jual dah. :-)

Isma said...

Assalamualaikum.

Buku Tok Awang Ngah ade?

email saya myzura01@gmail.com

zairul said...

Berminat la nak beli 2 buku ni:-
Tiara Jalis - Mangsa Ilmu Pengasih
Tok Awang Jambi - Syaitan Belaan
Ada lagi x?